Abonnement particulier

Abonnement particulier

Geniet van sfeer in huis met een mooi bloemstuk op tafel

Vandaag de dag hebben we het drukker dan ooit. Je hebt een drukke fulltime baan, je rent op en neer van werk naar de supermarkt en moet tussentijds wellicht de kids brengen en halen naar school. Je bent constant in beweging, maar als er één plek is waar je tot rust kunt komen, is het wel thuis. Dat ene bloemetje op tafel doet dan toch wel heel veel goeds.

Een productievere omgeving met een mooie bos bloemen

In deze tijd werk je misschien wat vaker thuis of er vindt thuis onderwijs plaats. In beide gevallen wil je vertrouwen op een omgeving die je inspireert of andere motiveert om beter te blijven werken. Je zorgt voor een productievere omgeving met een mooie bos bloemen op tafel of op het bureau. Ontbreekt het aan tijd en wil je toch graag elke week een verse bos bloemen op tafel zien? In dat geval ben je bij mij aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn groot

Van een modern boeket tot aan een klassiek stuk. Of van een pluk boeket doet aan een bloemstuk dat een eyecatcher in de ruimte is. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Heb je een mooie vaas die je iedere week mooi gevuld wilt hebben met verse bloemen? Na een week tot 10 dagen kom ik de lege schone vaas weer vervangen voor een nieuw vers boeket, Neem contact op en geef je voorkeur aan me door.

Meer weten?

Heeft u nog  een vraag of wilt u meer informatie over samenwerken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Particulier bloemen abonnement

Voor het bestellen van bloemwerk kunt u contact opnemen via het contact formulier of via de mail of telefoon.
Zijn jullie gevestigd in Heerhugowaard of omstreken dan kan ik bij jullie thuis langskomen om de mogelijkheden door te spreken. 

Woont u buiten Heerhugowaard ook dan is het mogelijk om bloemwerk bij me te bestellen, neem hiervoor contact op via het contact formulier, mail of telefoon.

Contact formulier

Galerij

Dit is een kleine greep uit het assortiment, alles is mogelijk. Voor meer mogelijkheden neem vrij blijvend contact met mij op.

error: Content is protected !!